Ingrid Claasen doet mee aan Lock me up - Free a girl

E: info@capeconsultancy.nl | T: 06 505 11 963

Just-Giving

Ingrid Claasen doet mee aan Lock me up – Free a girl

Ik zit 30 mei van 20.00 – 8.00 opgesloten in een #hokje van 1 x 2 meter om aandacht te vragen voor de actie ‘Lock me Up, Free a Girl’ van The Red Sun voor STOP Kindermisbruik.

Ieder meisje verdient een onbezorgde jeugd in plaats van 20 – 30 keer per dag te worden misbruikt en opgesloten te zitten als een hond in een hokje!

WIJ KUNNEN ONZE OGEN HIER TOCH NIET VOOR SLUITEN? Elke 5 euro helpt!

Met deze actie vragen wij aandacht voor de minderjarige meisjes die, waar ook ter wereld worden uitgebuit en misbruikt.

Ik hoop via mijn vrienden, kennissen, fijne mede-ondernemers en mijn zakelijk netwerk zoveel mogelijk geld op te halen. Waarmee weer een heleboel meisjes gered en opgevangen kunnen worden. Zo krijgen ze weer een nieuwe toekomst!

Willen jullie mijn oproep delen met jullie netwerk. DANK!

Lieve groet, Ingrid Claasen

 

Klik hier en ga naar de website van JustGiving en DONEER!

  • Radio Interview met Ingrid Claasen

  • lock-me-up2

    Stop Kindermisbruik Commercial


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/.sites/112/site7/web/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273