Ingrid Claasen heeft haar eigen bedrijf CAPE Consultancy opgericht. Vanuit deze onderneming wil ze haar ervaring binnen de entertainment- en eventbranche in de praktijk brengen.
“Speerpunten zijn Copyright, Advise, Projects en Entertainment, oftewel CAPE”, aldus Claasen. Ze was de afgelopen maanden werkzaam bij eventorganisator Disco-Train waar ze de functie van sponsoring- en pr-manager bekleedde. Eerder werkte ze bij Buma/Stemra, Selekt CD, Noordzee FM, Copyright Power en Digital Media Power DJ Power/DIMP.

CAPE gaat onder andere aan de slag als Benelux-reseller voor Facebook-applicatie Fanbooster. Claasen: “Deze software zorgt ervoor dat je heel eenvoudig campagnes kunt aanmaken op je Facebook-bedrijfs-, evenement- of artiestenpagina’s. Dat kan door middel van het eenvoudig toevoegen van extra tabbladen met het daaronder plaatsen van bijvoorbeeld acties, prijsvragen, nieuwe producten, een concertagenda of campagnes.

Daarnaast houdt CAPE zich onder meer bezig met het opzetten van fundraisingsprojecten voor de Stichting Stop Kindermisbruik. CAPE is gevestigd in Aalsmeer.